Az egyházi eszközök felújítása

Használja ki a sokéves tapasztalatainkat és bízza ránk az egyházi termék felújítását. Valóban gondos és szakszerű munkát végzünk, amely segíti értékes holmiját megőrizni a további évek során!

Az egyházi eszközök felújítása

A régi hímzések, zászlók, baldachinok felújítása vagy azok másolatának elkészítése a legigényesebb, ám legszebb munkák egyike. A felújítási munkákat többnyire kézimunkával végezzük, ennek ellenére a cégünknek rendelkezésére áll az ADLER cég 100 éves hímzőgépe a tökéletes korhű megjelenítés érdekében, ezen kívül tamburás gépek, melyekkel a régi hímzések öltései utánozhatók.

Tapasztalataink

Munkatársaink szakértői keze között átmentek már 140 éves zászlók is, felújítottuk a Mutěnice Ždánice községek templomi baldachinjait, kihímeztünk rengeteg zászlómásolatot és számtalan konzerválást végeztünk.

Konzerválás
A meglévő állapot fixálása – a zászlón nincs semmilyen hímzés vagy kiegészítés végezve. Csupán rögzítjük az ellazult cérnaszálakat és ezt követően a zászlót kitisztítjuk, majd konzerváljuk, hogy a következő nemzedékek részére megőrizhessük. Ez esetben nem javasoljuk a darab kiállítását, azonban ajánljuk a speciális körülmények közti tárolását és megőrzését.

Felújítás
Ez az eredeti állapot felújítási módja, úgy hogy megfelelő módon megjavítjuk a hímzés sérült részét és kiegészítjük a hiányzó részeket. Szükség esetén a régi alap anyagát kicseréljük és a hímzést átvisszük az új anyagra. Mindezt maximális pontossággal végezzük, hogy az eredeti állapotot hűen megőrizzük.

Másolat
Az eredeti alapján új hímzés készül, amely kisebb eltéréseket mutathat az eredetivel szemben. Többnyire azonban úgy készítjük, hogy az eredetinek a leghűbb másolata legyen.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589