Cégjelek

A cégjelek a társaság legfontosabb ikonjainak egyike. A cégi logó minden rendezvényre elkíséri a képviseli cégét és annak fontos szimbóluma, mely felhívja a jelen és leendő ügyfelei figyelmét.

A cégjelek a társaság legfontosabb ikonjainak egyike. A cégi logó minden rendezvényre elkíséri a képviseli cégét és annak fontos szimbóluma, mely felhívja a jelen és leendő ügyfelei figyelmét.

A cégjelet vagy a termék márkájának tervét elismert tervező és képzőművészek Velebný Zdeněk és Velebný Ondřej készítik. 

A cégjel alkotása során több szabályt is be kell tartani, hogy a logó teljesítse célját. Sokéves tapasztalataink feljogosítanak ahhoz hogy valóban jó minőségű munkát kínáljunk Önnek, ami megfelel az elvárásoknak.

Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű grafikai és reklám feldogozás szolgáltatást kínálunk Önnek. Eredeti propagáló anyagokat készítünk Önnek, mint a cégjellel ellátott borítékok, névjegykártyák, fejléces papír, számla, katalógus, világhálós és más multimediális prezentációk, vállalati dizájn.

A vállalati stílus (corporate identity) nemcsak a cégjel megalkotásából áll. Ide sorolható az ing, póló, sapka munkaruha, stb. hímzés is, amelyet megtervezünk és megvalósítunk.

Ezen kívül ide tartoznak a kültéri zászlók, ünnepélyes beltéri zászlók, transzparensek vagy plakátok. Nagy hangsúlyt fektetünk a cégi járművek, épületek, bemutató állványok, stb. megjelenítésére. 

A cégjel és stílus nem kevésbé fontos része a szlogen, mottó és a cég kabalája. Nem biztos abban, hogy mindezek megalkotásával megbirkózik? Mi teljes körű szolgáltatást biztosítunk Önnek és mindent megoldunk!

Munkáinkból

Tekintse meg azokat a cégi logókat, amelyeket ügyfeleink részére készítettünk. Több éve sikeresen képviselik a cégeket a hazai és külföldi piacon.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589