Egyházi, paramentális termékek

Az 1713-as évtől keltezett tapasztalatok és hagyomány az egyházi termékek gyártóinak élére dobta cégünket világviszonylatban is. Fedezze fel Ön is a motívumaink ötletességét és minőségét. Szívesen megtervezzük az eredeti miseruhát, püspöksüveget és egyéb egyházi és keresztény kelléket.

Egyházi, paramentális termékek

A szabó- és hímzőműhelyünkből származó egyházi öltözékeket és más termékeket meglelheti nemcsak Csehország különböző részein lévő plébániákon és egyházközösségekben, ám Ausztriában, Németországban, Svájcban, Szlovákiában, USA‑ban és Ausztráliában is.

Az egyházi öltözékek gyártását körülövező tisztelettel és az egyik legrégibb szakma – a kézi hímzés - tudományát igénylő szenvedéllyel dogozó Velebný & Fam cégünk a világon nem túl nagy számban működő paramentális műhelyek közül az élen járók, és az egyházi öltözeteket kínáló üzletek legjobbjai között helyezkedik el.

Az  egyházi kellékek nagyon magas szintű és kiváló minőségű kidolgozását kínáljuk, melyeket a híres és ügyes kezű orlice-i hímzőnők kézi hímzése díszít, de megtalálhatók a klasszikus gépi hímzéses kellékek is.

Egyedi megrendeléseket vállalunk az egyházi textíliák minden fajtáiból – terítők, miseruhák, pluviále, kazula, stólák, albák, miseingek, reverendák, karingek, antependium, kehely kendő, kehely készletek, keresztelő kendők, oltártakaró, baldachin, birétum, mitra, talár, gyermek Jézus palást, zászlók és további speciális egyházi textíliák.

Az egyházi és keresztyén kellékeket most megvásárolhatja az e-shopunkban!

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589