Hímzés szállodák és éttermek részére

Hímzés szállodák és éttermek részére

Örvendeztesse meg vendégeit az étterem kellemes környezetével. A vendégek bizonyosan méltányolják az olyan apró részleteket, mint a kézzel hímzett asztalterítők és alátétek. A hímzett függönyök és ágynemű öregbíti a szálloda jó hírnevét.

Elkészítettük Ön részére a hímzett szállodai textíliák széles körű ajánlatát. Segítünk a legmegfelelőbb hímzett függöny vagy asztalterítő kiválasztásával, melyek a szálloda vendégei részére luxus érzetet biztosít. A hímzett anyagok, cérnák és a személyzet ruházatának széles skáláját kínáljuk.

Megfelelő választás a cég részére

Valóban elbűvölő eleme a terítésnek a négy évszak színeiben pompázó terítő és alátétek. Nagyon népszerűek például a karácsonyi terítők.

Kellemes hatást gyakorol a vendégre a hímzett szállodai logó az ágyneműn, vagy a személyzet illő ruházata, melyen a cégének logója látható. Az egész hatást megsokszorozza például a cégi színekben pompázó asztali dekoráció.

Minden szállodai vendégnek örömöt okoz a jó minőségű és kellemes törölköző, fürdőlepedő és fürdőköpeny. Ezekről sem hiányozhat a cégjel!

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589