Hímzés textíliákra

Az érdekes és jó minőségű hímzés a textílián felhívja mindenki figyelmét és nagy sikert arat. A legjobb minőségű textíliákon nagy gondossággal kidolgozott hímzést kínálunk Önnek.

Hímzés textíliákra

A jó minőség prioritásunk!

 Mindig eredeti hímzést és felvarrást kínálunk Önnek. Jel, cégi logó, felségjel, vagy rangjel alakjában gyártjuk. Ezen kívül termékeink közé tartoznak a testnevelő egyesületek karjelzései a kis zászlócskákat beleértve, amelyek a cégek és szervezetek népszerű reklámtárgyai közé tartoznak.

Milyen hibákkal találkozhat a hímzéseknél?

A leggyakoribb probléma, amellyel klienseink felkeresik cégünket, a nem megfelelően és és nem jó minőségben elkészített hímzésminták, ami az átfogó koncepcióban sajnos nagyon határozottan megnyilvánulhatnak.

Mennyire fontos a motívum alapos tanulmányozása, bemutatjuk a vadászati motívum példáján. Aránylag gyakran találkozunk a nem megfelelő minőségben készült állati motívumok hímzésével, amelyet az ügyfeleink elhoznak és a sikertelen részek kijavítását kérik.

Általában a végtagok csatlakozása, a szőrzet nem logikus kialakítása, deformálódott megjelenés szokott problémás lenni. Volt azonban példa a helytelenül megválasztott színekre és a kifejezetten alkalmatlan anyagok alkalmazására is.

Nálunk ilyesmi nem történhet meg!

A sokéves tapasztalatnak, melyet a zászlók klasszikus varrógépen való hímzésének köszönhetően, de kézi hímzéssel is szereztünk, a minta programozóink képesek a mintát valóban hű kivitelezésben készíteni.

Szolgáltatásaink

A hímzés automatikus hímzőgépen készül, amelyen hímezhetünk bőrre, különböző szövetekre, fényvisszaverő anyagokra vagy kiszabott darabokra. Ezen kívül ajánlatunkban szerepel a pólóra, ingre, sapkára és más textíliákra készített hímzés.

Hogy megy végbe a hímzés

Ahhoz, hogy elkezdhessük a hímzést, először meg kell alkotni a minta hímző programot, ún. mintázás (Amennyiben a megrendelt mennyiség meghaladja az 50 darabot, ez a művelet térítésmentes). A mintázás után jön sorra maga a hímzés. A kész hímzés megegyezés alapján díszíthető fém szállal, vagy boullionnal.

Csakis  professzionális, Tajima márkájú többfejes hímzőgépekkel dolgozunk. Programozóink a professzionális Pulse DG/ML, Punto Designer és Adobe Creative Suite programokkal dolgoznak.

Az összes létrehozott mintát későbbi felhasználás céljával megőrizzük.

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589