Rólunk Velebný & Fam s.r.o.

Familie Velebný

Mi a Velebný & Fam nevű cseh családi cég vagyunk. 1990-ben felújítottuk az 1951-ben megszüntetett üzemelést, és azóta a hímzés és egyházi termékek gyártásának háromszáz éves hagyományát folytatjuk.

A hímzés minden technikáját a legjobb minőségben alkalmazzuk és már évek hosszú során a hímzés területén a világelsők közé tartozunk. Elsősorban az ünnepélyes  egyesületi zászlók és egyházi textíliák tervezésére és kivitelezésére összpontosítunk.


Vyšívaný polštářek ze saténu

Büszkék vagyunk a termékeink eredeti megjelenítésére. Minden egyes darabot tapasztalt képzőművész tervez és ugyancsak felügyel az ipari hímzés gondos kivitelezésére. A restauráló műhelyünkben a történelmi textíliák szakértői felújítás folyik.

A munkánk további nem kevésbé fontos része a heraldika és vexillológia, mely területen Velebný Zdeněk, elismert heraldikával és vexillológiával foglalkozó képzőművész, községi és intézményi címereket és zászlókat készít. Velebný Zdeněk személyi és családi címereket is készít.

A cégünk színei az aranysárga és bordó. A logónk V- betűből, mint Velebný, indul ki, azonban a hímzőtű fokába befűzött cérna is látható, ezek szintén a logó alkotó részei. A logó Velebný Zdeněk tulajdonos tervei alapján készült.

Velebný Zdeněk 1957. 4. 27-én született Pardubice városban. Tanulmányait az Állatorvosi szakközépiskolán Hradec Králové-n (1976), majd a Közlekedési Szakközépiskolán Česká Třebová-n (1981) és Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola Jihlava-n (1995) végezte.
Tagja a  Képzőművészek Uniójának, Cseh Karikaturisták Uniójának, és a Cseh vexillológiai társaságnak. A Cseh Heraldika lovagjává ütötték, mint a hét tagok egyikét.Medaile se státním znakem v nejvyšší kvalitě

A heraldika és vexillológia már gyermekkorában elbűvölte, amikor a nagybátyja megajándékozta a Deutsche Wappenrolle (szerző: Hugo Gerard Ströhl) című könyvvel a és a 20. század elejéről származó történelmi zászlók és címerek gyűjteményével, melyet fokozatosan kiegészített .
Jelenleg főleg a személyi, községi és városi heraldika és vexillológia foglalkoztatja. A parlamenti bizottság ezidáig több mint 150 községi és városi címer- és zászló tervezetét hagyta jóvá.

A munkánk további, nem kevésbé fontos alkotó eleme a heraldikai és vexillológiai alkotás, mely téren Velebný Zdeněk heraldikával és vexillológiával foglalkozó elismert képzőművész, a városok, községek és intézmények részére alkot címereket és zászlókat. Velebný Zdeněk alkotásai között a személyi és családi címerek is megtalálhatók.

A cégünkben harminc munkavállaló serénykedik és mindannyian azon fáradoznak, hogy megfeleljenek az alábbi mottónak

„Minőség, mintha hímezték volna" ill. „Ha valami érdemes arra, hogy foglalkozzunk vele,akkor érdemes jól csinálni“.

 

Miért válasszon minket?

  1. Mi professzionális és szakképzett családi céget alkotunk, melynek tevékenysége már 1713 óta a hagyományos hímzés.
  2. A hímzés részünkre nagyon kedves tevékenység és a termékeink minőségével nem fog soha szégyent vallani.
  3. Minden egyes megrendelés fontos számunkra és a hímzés minőségét a tulajdonosok ellenőrzik.
  4. Mi mindig ipari gondossággal dolgozunk, mely az előző nemzedékek gazdag tapasztalatára alapul.
  5. Az ünnepélyes zászlók hímzése ágazatában igyekszünk az élen járni és a vezető gyártók közé tartozni.
  6. A gyártás modernizáljuk az új technológiák bevezetésével, a zászló hímzéshez megfelelő legjobb minőségű anyagok alkalmazásával.
  7. A zászlókhoz a tartozékokat is legyártjuk, mint a zászlórudak, állványok, tokok, szállító zsákok és különböző tartók.
  8. Garanciális és vevőszolgálati szakszervizt kínálunk, ideértve a textíliák tisztítását és restaurálását is.
  9. A teljesen kihímzett zászlóra 10 év garanciát nyújtunk. Az elődeink zászlai 150 és ennél még több évig is fennmaradtak !

Túrákat is Velebný & Fam

Összefüggő képek

Pamětní a smuteční stuhy A hímzett zászlók gyártása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589