Zászlók, lobogók és jelek

A családi cégünk több mint 300 éves működése alatt szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a hímzett zászlókat és jeleket kivételesen jó minőségben tudjuk készíteni. Nálunk mindig professzionális megközelítést és a jó minőségű anyagok, cérnák és a zászló kiegészítők bő választékát találja. Segítünk az eredeti tervezetek megalkotásával és közvetítünk a zászlók és lobogók értékesítésében, melyek kiválóan képviselik az Ön érdekeit.

Zászlók, lobogók és jelek

Jó minőségű zászlót vagy jelet keres?

Szívesen bemutatunk Önnek néhány zászló- és jel készítési módot. El kell gondolkodni azon, hogy milyen célt fog a zászló vagy jel szolgálni.

Arról is dönteni kell, hogy a zászló kültéri változatáról van-e szó, amely nyomtatással készül vagy anyag alkalmazással és az épületen zászlótartóban lesz-e elhelyezve.

Vagy esetleg bársonyból készült ünnepi zászlóról van-e szó, amelyet mindig a lehető legjobb minőségben készítünk és egész biztosan beragyogja majd az ünnepséget vagy a tárgyalótermet.

Fontos szempont az, hogy a mi grafikai tervezetünk művészi oldalát tekintve mindig egyedi és professzionális. Az új hímzett zászló vagy fali jel egy jó befektetés a jövőt tekintve és az Ön egyesületét több nemzedéken át képviseli majd.

Szakismeretek és tapasztalat a minőség védjegye

Gazdag tapasztalattal büszkélkedünk a zászlók történelmi minták alapján való pontos másolatának megalkotása terén, de megbirkózunk a régi zászló felújítási feladatával is. A történelmi textíliákat szakszerűen kitisztítjuk majd ezt követően konzerváljuk a további megőrzés céljával.

A termékek széles skálája

Az szükséglete szerint különböző nemzeti zászlókat kínálunk – ezek lehetnek nemzeti zászlók, például CsK, EU, vagy pedig tematikus zászlók, mint az olimpiai lobogó és még sok más.

Mindeddig rengeteg fajta zászlót valósítottunk meg, ezek között községi és városi önkormányzati zászlókat, tűzoltó, sportegyesületi, bányászati, méhészeti, katonai, rendőri, vadász, cégi, céhes és egyleti zászlókat. A hímzett zászlókat és lobogókat cserkészek, sport klubok, iskolák vagy más szervezetek részére is készítjük.

A hímzési programunk szerves része a különböző színű, anyagú és alakú emlékszalagok, melyeket többnyire az ünnepek alkalmával kitűznek a zászlórúdra. A szalag mindig díszítő és emlékeztető eleme a jelentős eseménynek.

Mi mindig a mottónk szellemében dolgozunk "minőség, akárcsak kihímezték volna"

Csatolt fájlok

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589