Zászlórúd

A legjobb minőségű alumínium és üveglaminát zászlórudat kínáljuk Önnek. Válasszon a szilárd, teleszkópos és valóban ellenálló zászlórudak széles skálájából. Mindezt nagyon kedvező áron.

Zászlórúd

A méretek és anyagok széles kínálatából bizonyára azt a megfelelőt fogja választani. Éljen az e-shop kínálta zászlórudak vásárlási lehetőséggel.

Kínálatunkban megtalálja a kiváló minőségű Dynamast zászlórudat, melynek magassága eléri a 2-10 métert. Kipróbálhatja azonban a teleszkópos zászlórudat is, amely megfelelő például a kiállításokra vagy cégi bemutatókra.

Alumínium zászlórúd

Ezek a zászlórudak duralból AlMgSi, eloxált felülettel készültek. Megfelelnek minden követelménynek amely a kimagasló minőséget, egyszerű és működőképes szerkezetet illeti. A zászlórudak többféle felfüggesztési módot tesznek lehetővé, különböző talp és fedél kialakítással. Kívánságára leszállíthatunk zárható zászlórudat is (lopás ellen biztosítja a zászlót).

Üveglaminát zászlórúd

További változatot képviselnek az üveglaminát zászlórudak, melyek különlegessége a sima és fényes felület. Kínálatunkban megtalálja a kúpos 4-12 méter magas zászlórudakat. E típusú zászlórudaknál is többféle felfüggesztési mód és tartozékok egészítik ki a kínálatot, akárcsak az alumíniumból készült zászlórudaknál.

Mindkét zászlórúd típus rögzítő lábra van felerősítve, amely a földbe van betonozva.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Tekintse meg az összefüggő árut az e-shopban.

  • (némely méret)

    Az ár nincs megállapítva

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589